Sunday, February 12, 2012

Third I - Audiodrome

Kraj 2011. godine ćuprijsko-niški ambient industrial noiz dvojac “THIRD I” rešio je da obeleži novim albumom i njime obeleži “početak kraja sveta i veka” (tj. 2012. godine jelte). Bend istovremeno slavi i 5 ipo godina postojanja (kad već nisu slavili jubilarni 5. rođendan), a “Audiodrome” je i njihovo 20. (ha! jubilarno) izdanje.

Album je izašao za češku etiketu Rauha Turva (rauhaturva.blogspot.com) na KASETI, dok CD izdaje grčka etiketa Werkstatt Recordings (www.facebook.com/profile.php?id=100002017110955). Na B strani kasete nalazi se svojevrsni “best of” kao poklon ili kazna (kako kome) slušaocima za (ne)vernost svih ovih godina.
Digitalna (download)verzija albuma je u izdanju Underground Alliance Records-a.

“Audiodrome” je inspirisan Kronenbergom, Klajvom Barkerom, sajberpankom, i raznim (anti)utopijama, užasima svih vrsta a pojnajviše onim našim-ljudskim, ličnim (a bogami i kolektivnim). Tako da kada su rekli da je album je samo “uvod u početak kraja sveta i veka” nisu se ni malo šalili. Štaviše, bend planira da vam do kraja godine svašta kaže u par izdanja koja možete očekivati u narednom periodu.

stvar "new order" se moze poslusati na www.youtube.com/watch?v=D9FNjkelBeE
B stranu kasete i još malo toga možete poslušati i skinuti na thirdinoise.blogspot.com/p/listen-on-line.html
a kompletna dosadašnja diskografija je dostupna na thirdinoise.blogspot.com/p/discography-n-download.html .

Kaseta je odavno rasprodata ali je disk NABAVLJIV direktno od benda. Cena je 200din / 2evra + ptt ili još bolje - trejd za neko vaše izdanje.

Više informacija na:
www.thirdinoise.co.nr
www.facebook.com/thirdinoise

0 comments:

Post a Comment