Saturday, May 18, 2013

UNDERGROUND ALLIANCE KOMPILACIJA VOLUME 2-KONKURS


UNDERGROUND ALLIANCE KOMPILACIJA VOLUME 2-KONKURS
  
(opis kompilacije i nacin za prijavljivanje)

Ove godine objavljujemo konkurs za drugi dio nase trodijelne kompilacije.Kao sto se sjecate proslog ljeta je izasao prvi dio nase trodijelne kompilacije,tako da i ove godine Underground Alliance nastavlja s tom tradicijom i zeli da okupi veliki broj autora iz regiona na i na ovogodisnjoj kompilaciji.
Traku saljete po svom izboru na dio kompilacije na kojem zelite da ucestvujete.
Kompilacija je podijeljena na 3 dijela:

  •  HEAVEN(ambijentalne,hipnoticke trake...mislim da mozete zakljucit o cemu se radi na osnovu imena
  •  EARTH(nesto blaze od hell-a , vise dance floor orjentisana muzika,mirnijih tonova nego hell)
  •  HELL(za mracne ,agresivne trake kao sto samo ime kaze)

EVO I MAILOVA:


  • za heaven sekciju- kompilacija.heaven@yahoo.com 

  • za earth sekciju- earthcompilation@gmail.com

  • za hell sekciju- sectionhell@gmail.com


    Trake koje se šalju na kompilaciju trebaju biti autorske i da spadaju u jedan od slijedecih žanrova: breakcore, industrial, dub, dubstep, techcore, dark techno, trip hop, breakbeat, big beat, hardstyle/hardcore, electronic punk, jungle, drum'n bass, hardtek, acidcore, batcave, witch house, darkcore, tribe, post rave, dark ambient, drone, electronic ambient, dark electronica, noise, glitch, disco punk, rave breaks,chiptune i sve vrste eksperimenta.


    Odabir traka za kompilaciju vrsi komisija koja je podijeljena na sektore,znaci na svakom sektoru kompilacije radi grupa ljudi , koji su autori u ovim zanrovima vec dugi niz godina a neki od njih vec dugo decenija,i iskusni strucnjaci u tome sto rade.Komisija je formirana radi nepristrasnosti pri izboru traka,tako da ce se samo gledati kvalitet trake,ideja ,originalnost i to ce biti jedina mjerodavna stvar pri izboru traka za kompilaciju.

    Rok za slanje traka je do 1.juna/lipnja 2013 godine.Trake koje se salju na kompilaciju MORAJU da budu samo zanrova koji su navedeni gore. 
ISTO TAKO ZA KOMPILACIJU CE SE PRIHVATATI SAMO TRAKE KOJE SU NOVE,ZAVRSENE I NIKAKO OBJAVLJENE !Trake se salju u mp3 formatu (320 kbs)

    Ako imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu
slobodno nam pišite.





0 comments:

Post a Comment